20. јан 2023. News

Kompanija Aurora Green d.o.o. učestvovala je u realizaciji projekta ,,Pokreni se – iskoristi šansu 3’’

Projekat ,,Pokreni se – iskoristi šansu 3” realizovan je od strane Centra za edukaciju i razvoj omladine Beograda (CEROB) u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije, Studentskim centrom ,,Beograd” i Studentskom konferencijom univerziteta Srbije (SKONUS), a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i turizma, uz istaknutu podršku Privredne komore Srbije.

Preko 500 učesnika i učesnica imalo je priliku da svoje veštine usavrši kroz mnogobrojne interaktivne radionice koje su održali istaknuti stručnjaci partnerskih kompanija. Nakon završenih radionica, polaznici su imali priliku da odaberu jednu od 22 ponuđene kompanije u kojoj bi odradili stručnu praksu.

Ove godine i naša kompanija „Aurora Green“ d.o.o. se priključila projektu, kao partner iz privrede, u želji da pomogne osnaživanje mladih diplomaca i podrži njihovo dalje usavršavanje kroz pružanje stručne prakse u dinamičnom i timskom okruženju.

Ovake aktivnosti mladima donose nova poznanstva i veštine, kao i priliku da uz stručnu podršku načine prve karijerne korake u branši koja ih zanima. Učešćem u protekloj realizaciji projekta, preko 50 mladih ljudi, dobilo je priliku za posao nakon završene prakse.

Ovom prilikom, želimo da se zahvalimo Centru za edukaciju i razvoj omladine Beograda (CEROB), na ukazanom poverenju i prilici da zajedno mladima pružimo priliku da usavrše svoje znanje i steknu nove veštine koje će ih izdvojiti na tržištu rada.