24. нов 2022. Konferencije, News

Konsultanti Aurora green prisustvovali su na međunarodnom sajmu ECOMONDO u Riminiju

Konsultanti Aurore green d.o.o. tradicionalno su posetili jedan od najvećih ekoloških sajmova u svetu – internacionalni sajam Ecomondo – The Green Technologies Expo, koji je održan u periodu od 8. do 11. novembra 2022. godine, u Riminiju, u Italiji.

ECOMONDO/KEY ENERGY je veliki međunarodni stručni sajam fokusiran na zaštitu životne sredine i svojevrsna platforma posvećena zemljama Sredozemlja i glavnim evropskim i međunarodnim strategijama za ekološke inovacije i pretvaranje otpada u vredan resurs (za više informacija videti: https://en.ecomondo.com/).

Međunarodni događaj inovativnog formata okuplja sve sektore i najvažnije aktere koji podržavaju ekološku tranziciju. Ecomondo je mesto za razgovor o najnovijim tehnološkim inovacijama i mogućnostima finansiranja.

Učesnici sajma, kojih je svake godine sve više, sa velikim brojem posetilaca kako iz Italije, tako i iz Evrope, pa čak i celog sveta, pokazatelj su da je ECOMONDO lider u zelenoj i cirkularnoj ekonomiji i izazovima životne sredine. Key Energy upotpunio je sliku evropske ekonomske politike za dekarbonizaciju, sa fokusom na energetsku efikasnost.

Konsultanti Aurore green d.o.o. tom prilikom održali su brojne sastanke sa predstavnicima proizvođača opreme i drugim predstavnicima u oblasti zaštite životne sredine radi uspostavljanja kontakta i potencijalne buduće inostrane saradnje.