22. феб 2024. EIA, News

Usvojena je studija procene uticaja na životnu sredinu projekta „Izgradnja i opremanje bunara B- 9/1 i B-11/1, sa cevovodom za povezivanje bunara na postojeću vodovodnu mrežu izvorišta“

U utorak 20.02.2024. godine u prostorijama opštinske uprave Apatina održana je javna prezentacija Studije o proceni uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje „Izgradnja i opremanje bunara B- 9/1 i B-11/1, sa cevovodom za povezivanje bunara na postojeću vodovodnu mrežu izvorišta, na k.p. br. 660/2 i 660/1 KO Apatin na teritoriji opštine Apatin.”, koju je izradio naš tim stručnjaka.

Tim stručnjaka ,,Aurora Green“ d.o.o. prisutnim predstavnicima opštine Apatin i zainteresovanoj javnosti detaljno je prezentovao trenutno stanje životne sredine na užoj i široj lokaciji, uticaj predmetnog projekta i mere zaštite životne sredine propisane studijom.

Za predmetni projekat Tehnička komisija je dostavila Izveštaj sa pozitivnom ocenom Studije, a Nadležni organ je izdao Rešenje o davanju saglasnosti na studiju procene uticaja.